sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Virkun kuulumiset

Nyt heti alkuun, olen poistanut edelliset postaukset, koska en pitänyt hirveästi niistä. Mutta aiheeseen!
       Virkku on kasvanut hirveästi, näiden kuukausien aikana.Aika on mennyt aivan sairaan nopeasti. Se tuli meille siis 8.8 eli se on ollut meillä reilut 8 viikkoa. Ja on ollut kyllä laatu aikaa, eikä ole tullut tylsää kun aina joku haluaa leikkiä. Kun Virkku tuli meille se oli niiin pieni, ja tosiaan Virkku on syntynyt 1.6. 

9vk
Virkku painoi kun se tuli meille 2,8 kiloa ja nyt se painaa 12 kiloa eli on kyllä iso poika.
Virkku 9vk

 Ensimmäisen viikon aikana Virkku nukkui suurimmaksi osaksi ja tutustui ympäristöön. 
11vk
 Virkku tutustui yllättävän nopeasti meidän pihaan ja naapureidemme isoihin jämpteihin. Sitten päätettiin ottaa pihaleikkeihin järkkärin mukaan. Niissä leikeissä sai vanha sählypallokin kyytiä ja tuli hieman hauskojakin kuvia :)


 Virkulla ei ollut tässä vaiheessa vielä nousseet korvat pystyyn. 



Söpööö :)


Eräänä päivänä mietimme iskän kanssa, että tuohon pihaan on saatava jokin aitaus. Sitten ryhdyimme tuumasta toimeen ja niin hän se sitten valmistui, aidan korkeus oli metrin ja kun Virkun emän omistaja toi Virkun hän varoitti, että se kiipeää. Emmehän Me sitä muistaneet ja laitoimme Virkun sinne ja tunnin päästä menen antamaan Nitille eli Virkun isälle ruokaa ja vettä. Se reissu kyllä loppui lyhyen kun Virkku poika istuu nenän edessäni rappusilla, kun avaan oven. Veimme Virkun takaisin aitaukseen ja niin se kiikkui sieltä pois. Haimme iskän kanssa lankkua ja korensimme aitaa. Mutta niin hän se kiikkui itsensä pois sieltä viikon päästä. Loppujen lopuksi aitaa oli korotettu kahdella lankulla.
3kk 1vk
Virkun veli sitten meni yhdelle meidän tutulle, eli se sitten saa nähdä veljeään aina kun se meidän tuttu käy meillä. Ja Virkun veli on Mokke.
Tässä on Mokke eli se on vähän pienempi kuin Virkku, mutta ei se menoa haitannut.



Virkku on nyt eli 9.10 neljä kuukautta ja vähän yli.
Kiitos kun jaksoin lukea ja paina ihmeessä oikealla olevaa "lue" nappia ja heitä kommentti mitä pidit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti